Norma IFS

La Norma IFS inclou protocols de seguretat alimentària promoguts per l’Associació de Distribuïdors d’Alemanya, França i Itàlia i reconeguts per la Global Doof Safety Initiative (GFSI) amb la intenció de desenvolupar una norma comuna amb la qual aconseguir auditar empreses de tot tipus relacionades amb el sector alimentari.

La Norma IFS se centra principalment en la seguretat i a garantir la màxima qualitat dels productes processats. Afecta als productes alimentaris i a les envasadores de productes, mentre que aquelles empreses que es dediquen al transport d’aliments, a l’emmagatzemament o a la distribució s’han d’acollir a la norma IFS Logístic.

A Proacciona estem totalment compromesos amb la seguretat alimentària i plantegem tot tipus de solucions per a les petites empreses familiars. Per això, et convidem a acollir-te a aquestes normes que verificaran i controlaran tot per garantir la millor optimització de la mateixa.

 

Comptem amb un equip complet de consultors de la Norma IFS, format per tècnics superiors en tecnologia dels aliments que disposen d’una gran experiència en el sector. Portem més de 15 anys oferint els nostres serveis en implantació de Norma IFS en Pimes alimentàries que la necessiten.

Ens caracteritzem per oferir un assessorament continu i de qualitat i per estar al costat dels clients des del primer moment. Ens comprometem al màxim, la seva certificació és el nostre èxit.

Quin abast té la Norma IFS?

Com hem comentat anteriorment, les normes IFS tenen un abast que afecta les empreses que es dediquen a l’elaboració i l’envasament de productes. Estan dividides en 6 capítols diferents:

 • Responsabilitat de la direcció.
 • Qualitat i sistemes de gestió de seguretat alimentària.
 • Gestió de recursos.
 • Planificació i procés de producció.
 • Mediació, anàlisi i millora.
 • Food defense.

Preguntar a un tècnic. T. 661761905.

Quins beneficis ofereix?

La certificació IFS ofereix una sèrie de beneficis a les companyies i empreses alimentàries que busquen gaudir de l’excel·lència pel que fa a la qualitat, seguretat i satisfacció dels seus clients; també comporta un avantatge competitiu en el mercat.

 • Ofereix tot tipus de garanties relacionades amb els aspectes més crítics dels processos de seguretat alimentària, entre els quals, el compliment dels mecanismes APPCC, les pràctiques d’higiene, el manteniment del tractament i el màxim compromís amb l’alta direcció juntament amb la responsabilitat en la gestió de diferents processos.
 • Ofereix una prova, més que evident, pel que fa al compliment de la legislació de la seguretat alimentària.
 • Ofereix a les organitzacions la possibilitat de prioritzar … diferents àrees de millora. Ajuda a mantenir el control de les diferents etapes de producció i redueix les possibilitats de contaminació.

Avantatges de la norma IFS

 • Accés als mercats de l’alimentació del Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia.
 • Relacions més sòlides amb els distribuïdors.
 • Confiança àmplia per als consumidors.
 • Producció racional i major transparència.
 • Minimització dels principals riscos alimentaris.
 • Control eficaç dels processos interns i minimització del risc d’errada.
 • Demostració de tenir un enfocament proactiu de la seguretat alimentària.
 • Enfocament dels principals reptes de l’empresa.
Departamento de producción Normas IFS

Departament de producció

Per suposat, les normes IFS també ofereixen una sèrie de beneficis als departaments de producció de les empreses, ja que els ajuda a millorar l’enteniment entre la direcció i el personal, inculcant-los les bones pràctiques, les normes i els procediments a seguir.

Les normes IFS se centren a optimitzar la utilització dels recursos i a reduir la necessitat de realitzar auditories per part dels clients. Ofereixen una major flexibilitat mitjançant la implementació individual, que està basada en els riscos.

imagen seguridad alimentaria proceso productivo

Departament de màrqueting

El departament de màrqueting també s’aprofitarà d’una sèrie d’avantatges que ofereixen aquestes normes de seguretat, ja que millorarà la reputació tant de l’empresa com dels fabricants.

Oferirà una major capacitat a l’hora de negociar amb els clients que arriben a la cerca d’una auditoria de terceres parts i permet utilitzar el logo IFS i el certificat corresponent, amb la intenció d’aconseguir demostrar el compliment dels estàndars més importants.

Som experts en la consultoria i en la implantació de la norma IFS. Contacta’ns!

Formulari de contacte

No dubti a consultar-nos els seus dubtes, ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible