Formació contínua

Manipulador d’aliments I

Càpsula formativa per a manipuladors d’aliments, aspectes bàsics que tota empresa alimentària hauria de saber per tal de disminuir els riscos dins la seva organització i els seus productes.

Què aprendràs?

  • Concepte de manipulador d’aliments
  • Pràctiques correctes d’higiene
  • Higiene alimentària

Autoavaluació

Completa el TEST MANIPULADOR I i t’enviem el certificat.

MANIPULADOR D’ALIMENTS II

Càpsula formativa sobre el l’aplicació del pla de contingència del COVID19 a l’empresa alimentària. Què s’ha de fer i com s’han de modificar els plans preventius quant a l’APPCC.

Què aprendràs?

  • Mesures preventives per a manipuladors
  • Malalties i toxiinfeccions alimentàries
  • Fases d’emmagatzemament i manipulació d’aliments

Autoavaluació

Completa el TEST MANIPULADOR II i t’enviem el certificat.

COVID19 i Seguretat Alimentària

Càpsula formativa sobre el COVID19 i els aspectes bàsics que tota empresa alimentària hauria de saber per tal de disminuir els riscos dins la seva organització i els seus productes.

Què aprendràs?

  • Que és el COVID19
  • Com afecta la nostra empresa alimentària
  • Aspectes bàsic a considerar

Autoavaluació

Completa el test COVID19 i t’enviem el certificat.

PLA DE CONTINGÈNCIA COVID19

Càpsula formativa sobre el l’aplicació del pla de contingència del COVID19 a l’empresa alimentària. Què s’ha de fer i com s’han de modificar els plans preventius quant a l’APPCC.

Què aprendràs?

  • Com modificar els plans de bones pràctiques
  • Quins plans específics s’han de modificar
  • Quins registres s’han de fer

Autoavaluació

Completa el test COVID19 i t’enviem el certificat.

Introducció als prerequisits de l’APPCC

Càpsula formativa del pla de formació segons prerequisit de l’APPCC. Forma part del pla de seguridad alimentaria de la empresa.

Què aprendràs?

  • A qui apliquen els prerequisits de l’APPCC
  • Quants prerequisits hi ha
  • Com s’estructuren

Autoavaluació

Completa el test PPR i t’enviem el certificat.

Pla de control de l’aigua

Càpsula formativa del pla de control de l’aigua. Aspectes a considerar quan s’implanta el pla segons prerequisits i normativa de Sanitat.

Què aprendràs?

  • Como s’estructura el pla
  • Controls a fer
  • Com registrar els controls

Autoavaluació

Completa el test Pla Aigua i t’enviem el certificat.

Pla de neteja i desinfecció

Càpsula formativa del pla de neteja segons prerequisit de l’APPCC. Aspectes essencials segons normativa de Sanitat.

Què aprendràs?

  • Diferència entre netejar i desinfectar
  • Què cal netejar
  • Com es supervisa el pla

Autoevaluació

Completa el test Pla Neteja y t’enviem el certificat.

Pla de Control de Plagues

Càpsula formativa del pla de control de plagues. Prerequisit de l’APPCC segons normativa de seguretat alimentària.

Què aprendràs?

  • Quines plagues cal controlar
  • Com les controlem
  • Com registrem les accions de control

Autoavaluació

Completa el test Pla Plagues y t’enviem el certificat.

Pla de Formació del Personal

Càpsula formativa del pla de formació del personal manipulador. Forma part del pla de seguretat alimentària de l’empresa.

Què aprendràs?

  • Qui ha de formar-se
  • Com es forma al personal
  • Qui ha de ser el formador

Autoavaluació

Completa el test Pla Formació i t’enviem el certificat.

Pla de Control de Proveïdors

Càpsula formativa del pla de control de proveïdors que forma part de l’APPCC. Prerequisit clau per a la gestió de la traçabilitat.

Què aprendràs?

  • Com classifiquem els proveïdors
  • Com els homologuem
  • Com supervisem la recepció de mercaderies

Autoavaluació

Completa el test Pla Proveïdors i t’enviem el certificat.

Pla de Control de la Traçabilitat

Càpsula formativa del pla de control de traçabilitat que forma part de l’APPCC. Prerequisit clau per a la gestió de lots de producció.

Què aprendràs?

  • Com controlar lots de producció
  • Com fer una prova de traçabilitat
  • Fer seguiment de matèries primes

Autoavaluació

Completa el test Pla Traçabilitat i t’enviem el certificat.