Formació contínua

APPCC I

Càpsula formativa APPCC I, aspectes bàsics que tota empresa alimentària hauria de saber per tal de disminuir els riscos dins la seva organització i els seus productes.

Què aprendràs?

  • Principis bàsics de l’APPCC
  • El códex alimentari
  • Diagrama de flux, equip APPCC

APPCC II

Càpsula formativa sobre APPCC II per a l’empresa alimentària. Determinació dels PCC de l’APPCC mitjançant l’avaluació de perills. Com determinar els perills del sistema.

Què aprendràs?

  • Arbre de decisió de perills
  • Què és un PCC
  • Avaluació de perills

APPCC III

Càpsula formativa APPCC III, aplicació pràctica del sistema que tota empresa alimentària hauria de saber per tal de disminuir els riscos dins la seva organització i els seus productes.

Què aprendràs?

  • Quadre de control de l’APPCC
  • Auditories de verificació del sistema APPCC
  • Determinació dels PCC

Autoavaluació formació APPCC

Fes el TEST i t’enviarem el certificat.