Formació contínua
APPCC I
Càpsula formativa APPCC I, aspectes bàsics que tota empresa alimentària hauria de saber per tal de disminuir els riscos dins la seva organització i els seus productes.
Què aprendràs?
- Principis bàsics de l’APPCC
- El códex alimentari
- Diagrama de flux, equip APPCC
APPCC II
Càpsula formativa sobre APPCC II per a l’empresa alimentària. Determinació dels PCC de l’APPCC mitjançant l’avaluació de perills. Com determinar els perills del sistema.
Què aprendràs?
- Arbre de decisió de perills
- Què és un PCC
- Avaluació de perills
APPCC III
Càpsula formativa APPCC III, aplicació pràctica del sistema que tota empresa alimentària hauria de saber per tal de disminuir els riscos dins la seva organització i els seus productes.
Què aprendràs?
- Quadre de control de l’APPCC
- Auditories de verificació del sistema APPCC
- Determinació dels PCC
Autoavaluació formació APPCC
Fes el TEST i t’enviarem el certificat.